Laura Ramaekers in De Velinx

Wie zegt nog dat Tongerse artiesten geen kansen krijgen in De Velinx? En wie beweert nog dat De Velinx er enkel is voor een zogenaamde “elite” en dus niet voor de zogenaamde “gewone mensen” (alsof niet iedere mens buitengewoon is)?

Onzin!

De Velinx is er wel degelijk OOK voor TONGERSE kunstenaars. En De Velinx is er op de ALLEREERSTE plaats voor ALLE mensen van TONGEREN.

Precies dààrvoor hebben we de jongste jaren met ons Tongerse cultuurbeleid koppig geknokt.

Zo zal de start van de grootscheepse “promotie-tour” voor het nieuwe album van Laura Ramaekers in De Velinx plaatsvinden. Het wordt een uniek gebeuren in aanwezigheid van zowel de geschreven pers als radio en TV (De Rode Loper, Jim TV, Radio Donna, enz.).

Iedereen die in het bezit is van deze nieuwe CD kan dit concert bovendien gratis bijwonen. Men kan zich deze CD aan de toch wel democratische prijs van 12,50 euro ter plaatse aanschaffen.

Jos Casters, de platenbaas van Laura, liet mij gisteren weten dat dit concert in De Velinx WAARSCHIJNLIJK op 31 augustus zal plaatsvinden. Helemaal zeker is die datum op dit ogenblik echter nog niet.

Houd ons dus verder in de gaten.

Advertisements