Uitnodiging: Herinrichting van de Grote Markt

Het college van burgemeester en schepenen van de stad Tongeren nodigt u vriendelijk uit voor een informatievergadering over "de Grote Markt en omgeving", op maandag 16 juni 2008 tussen 15.30 uur en 21 uur in de feestzaal van het stadhuis.

Het stadsbestuur stelde in haar beleidsvisie 2012 dat er deze legislatuur gestart wordt met de herinrichting van de Grote Markt en omgeving. Voor dit concept willen wij graag een debat voeren met de Tongenaar en andere belanghebbenden. Want uw mening is hierin belangrijk.

Tijdens de informatiesessie kunt u tussen 15.30 uur en 21 uur doorlopend terecht in het stadhuis bij afgevaardigden van het ontwerpbureau Technum. U kunt binnenlopen wanneer het u past. Vier specialisten geven u graag de nodige toelichting over de facetten ‘mobiliteit’, ‘groen in openbaar domein’, ‘functionaliteiten bij evenementen’ en ‘handel en horeca’ voor het projectgebied.

Dit gebied behelst volgende straten en pleinen: Grote Markt  -  Stadhuisplein  -  Graanmarkt  -  Vlasmarkt  -  Vrijthof  -  Allee Verte  -  Kloosterstraat  -  Onze Lieve Vrouwestraat.

Rekening houdend met het resultaat van de vergadering wordt er dan een concreet plan uitgewerkt dat wij in een latere fase aan u voorstellen.

Kunt u niet aanwezig zijn tijdens deze informatievergadering? Dan kunt u nog tot 23 juni a.s. uw vragen en/of bemerkingen schriftelijk overmaken aan het stadsbestuur.