MILIEU: Kandidaten gezocht voor stedelijke milieuprijs 2008

Sinds 1994 kent het stadsbestuur jaarlijks een prijs toe aan een privépersoon, school, bedrijf of vereniging die zich verdienstelijk gemaakt heeft op het milieuvlak.

 

Milieuschepen Hugo Biets: “De stedelijke milieuprijs is bedoeld om extra-aandacht te schenken aan het leefmilieu. Vorig jaar waren er tien genomineerden voor de prijs. De prijs werd gedeeld door twee daarvan: de basisschool Merlijn in de Sacramentstraat en de scoutsgroep Sint-Servaes uit Diets-Heur. Een school, vereniging, bedrijf of privépersoon die dit jaar in aanmerking meent te komen, kan tot uiterlijk 21 november zijn of haar kandidatuur of project indienen bij het stadsbestuur (milieudienst), Maastrichterstraat 10, 3700 Tongeren. Maar ook iedere Tongenaar kan de kandidatuur van iemand anders voordragen."

 

Vorig jaar werd de stedelijke milieuprijs uitgereikt door Prins Laurent. Dit jaar wordt de prijs op vrijdagavond 19 december in het stadhuis van Tongeren uitgereikt door de heer Gergios Papadoupoulos, ambassadeur van Griekenland.

Info: milieudienst, 012/39.02.53

Advertisements