MILIEU: Met Belgerinkel naar de Winkel. Tongeren doet mee

Van 7 mei tot 11 juni sporen we iedereen aan om zijn boodschappen zoveel mogelijk met de fiets te halen. Dat is goed voor het milieu, voor de gezondheid en voor de portemonnee. Bovendien kan men prachtige prijzen winnen en ook nog sparen voor een originele picknickponcho. Wie van 7 mei tot 11 juni boodschappen doet met de fiets, krijgt in elke deelnemende winkel een stempel op de spaarkaart. De handelaars die deelnemen, kan men herkennen aan de affiche in de etalage of opzoeken op http://www.belgerinkel.be of www.tongeren.be/Milieu_en_Natuur/duurzaamheid_een_must_voor_iedereen.”

Een volle spaarkaart is goed voor een originele Belgerinkel-picknickponcho (mits een kleine oplage). Waterdicht van buiten om te schuilen als het regent, zacht van binnen om gezellig te pauzeren tijdens een fietstocht. En ook dit jaar gaan we voor een uniek en stijlvol ontwerp van bekende modeontwerpster en kunstenares Kaat Tilley.

 

Daarnaast zijn er bovendien een originele Belgerinkelfiets en vele andere mooie prijzen te winnen met de tombola. En om je extra te motiveren, gaan we nog een stap verder. Want wie meedoet, maakt ook kans op een romantisch fietsweekend in de hoofdstad van de liefde: Parijs.

 

Deponeer je volle spaarkaart in de spaardoos bij één van de deelnemende handelaars. Na de campagne wordt uit alle spaarkaarten een gelukkige winnaar getrokken die met een Belgerinkelfiets naar huis rijdt.