Het beste voor Limburg = de besten voor Limburg !


Patrick Dewael en Lode Vereeck uitgeroepen

tot beste Limburgse volksvertegenwoordigers

Kamerlid Patrick Dewael en Vlaams parlementslid Lode Vereeck werden beiden zowel in De Standaard als in De Morgen uitgeroepen tot de beste Limburgse volksvertegenwoordigers in hun assemblee. De journalisten gaven ook Marino Keulen, Lydia Peeters en Nele Lijnen een mooi rapport.
U kan zelf de parlementsleden beoordelen op de website van De Morgen. We roepen u bij deze warm op om uw stem aan onze Limburgse liberalen te geven. Klik hier om Patrick Dewael enhier om Lode Vereeck te steunen in de online verkiezing van de beste parlementsleden.
Limburg verdient alleen het allerbeste, en onze mensen in Brussel lossen die verwachting in. Om fier op te zijn!


"Dewael is nog altijd een retorisch toptalent, een debater waarvoor de collega’s onmiddellijk een beetje naar voren schuiven op hun stoeltje. Hij maakte met stijl de overgang naar de nieuwe generatie Open Vld’ers. Dewael verdedigde met vuur en overtuiging het beleid van de federale regering", aldus De Standaard (29 maart 2014).
"Herboren als fractieleider. Zijn eloquentie bezorgt hem meer toehoorders dan de andere volksvertegenwoordigers. Veruit de beste fractieleider in het halfrond. Voorbeeld voor ‘ik-heb-alles-al-gezien’-generatiegenoten", schrijft De Morgen (5 april 2014).

“Lode Vereeck is technisch zeer onderlegd, bouwt dossiers op als geen ander en brengt die met humor. Bracht de Vlaamse regering wel eens aan het wankelen met precieze kritiek op economisch beleid. Scalp Muyters hing bijna aan zijn gordel. Aanwinst voor Open Vld”, aldus De Morgen (5 april 2014).
“Vereeck is uitgegroeid tot een referentiepunt van het Vlaams Parlement. Hij heeft zich als professor gesmeten in het politieke werk en beheerst intussen alle aspecten. Hij werkt hard op dossiers met goede medewerkers, werkt een ­visie uit en slaagt erin die in de media te brengen. Vereeck groeide ook als redenaar, experimenteerde met humor in zijn toespraken”, schrijft De Standaard (26 maart 2014).

Advertisements